Gitte Miller Balslev

Jeg er gift med Povl. Vi er fem i vores nære familie og mange i den store familie. Familien og vennerne betyder meget i mit daglige liv, og jeg henter stor inspiration til både mit professionelle- og mit kreative arbejde herfra.

Jeg er ansat inden for den akademiske verden, men har bevæget mig meget rundt mellem forskellige sektorer i mit arbejdesliv – dog har læring, innovation, samarbejde og uddannelse altid været et indholdsfokus krydderet med bevægelse i både fysisk og overført betydning.

For mere information se:

www.millerquest.dk og yderligere udgivelser 

Povl Chr. Balslev

Jeg er gift med Gitte med hvem, jeg har 3 nu voksne børn. Jeg stammer fra en lang præsteslægt – min far var ottende generation af præster i lige linie. Jeg valgte dog organistuddannelse og er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, men jeg “blev inden for rummet” – altså kirkerummet.

Jeg er ansat som organist, kantor og klokkenist ved Vor Frue kirke i Svendborg, men herudover bruger jeg meget af min tid på at holde foredrag, komponere musik i mange genrer samt spille koncerter i vidt forskellige konstellationer.

Mit arbejdsliv og private liv er således fyldt med musik.

Se mere på: www.povlbalslev.dk og yderligere udgivelser

InstagramLinkedin
Linkedin